Каква Е Вашата Физика? Да Влезем В Салона, След Изясняване На

????????? ?? ?????? ???? ?? ???????

Лондон (Ройтерс) - Международен олимпийски комитет (МОК) заяви в събота, че 1001 изпитвания на лекарства се извършват от началото на лондон на Олимпийските период на 2012 г. на 16 юли. Изборът на храни са основен фактор при определянето на тялото, а също така ще имате ли достатъчно енергия, за да отново да се обучават на следващия ден. Спортистите, които правят мъдър избор на храни и времето на тяхното правилно могат да постигнат целта си: наличието на достатъчни запаси от гликоген, което им позволява да изпълняват добре, но не прекалено много гликоген, което може да доведе до увеличаване на теглото. Като вървим по улицата в следващото поколение, допълнена с тази колекция от взаимосвързани технологии, което ще бъде на улицата изглежда? Отговорът, вероятно, все по-индивидуализированной. Вашият Маркет стрийт и Маркет Стрийт ми може да изглежда много по-различен, че е трудно да си представим днес.

Мик Харт - културисти, Автор на две бестселър анаболен стероид, стероиди и бодибилдинг списание Издател. Без съмнение, внимавайте за обучение на растежа на мускулите съвети, за да се разработи безопасно огромни мускули. Ако имате проблеми с гръдния растеж, аз силно препоръчваме да преминете към flye извършване на упражнения в основата на вашия живот. Освен това, се разделят първото упражнение комплект лети уикенд на две половини-рап движение. Това ще позволи създаването на максимално натоварване и на двата вътрешна и външна печ - чудеса в размер и форма на мускулите.

Честотата на тренировките е това, което ще се различава от каросерията на културист. Някои културисти тренировка всеки ден, а някои от тях само 3 дни в седмицата. Ще трябва да експериментирате с това, за да се определи, че работи най-добре за вас. Вие трябва да дадете на мускулите достатъчно почивка между тренировките, за да регенерират себе си, но Вие не искате да чакат твърде дълго между тренировките, в противен случай Вие няма да получите максимални резултати. Този вкусни шейкове като един от вашите закуски, за предпочитане веднага след тренировка. Защо тогава? Защото ако се храни на протеин в тялото в рамките на 30 минути след тренировка (колкото по-рано, толкова по-добре, всъщност), особено тренировка с тежести, ще ви помогне в процеса на възстановяване на вашите мускули и за изграждане на нова мускулна маса. Колкото по-добре за мускулна маса, толкова повече калории изгаряте.

Скромен повдигащ-това е най-доброто място за започване на работата по изграждането на големи мускули на гърдите. Той също така работи раменете и трицепсите, което го прави отличен горните упражнения на тялото. Това е само досега, но чрез добавяне на малко тежест на гърба си, докато правите това може да увеличи интензивността. Това е важно за изграждането на мускулите. Мускулите означава по-подходящо тяло. Постигането на тази изваяни тялото означава, че знае правилния вид на изграждане на мускулна маса от тренировки.

Освен това, ако не намали калориите от въглехидрати, ще отслабнете с вода. В организма на всеки грам гликоген (въглехидрати) в тялото се съхранява с няколко грама вода. Така че, когато отидеш с ниско съдържание на въглехидрати, вашият метаболизъм се разцепва на тези запаси на гликоген за получаване на енергия и в крайна сметка писането на мотивационни вода. Това е още една причина, за да калории в калорию, хора, страдащи от затлъстяване, като правило, рязко отслабване: в тях много вода се губи.

Но нейната майка и Толес тя казва, не искам пак бръчки изсечени в нейните очи и вежди. Напитки на изхода от залата, но и не пийте, когато тренирате ден... да се мотае зад кулисите и в залата не трябва да се смесват! Поуката от тази история-не вярвайте на всичко, което чувате, особено във фитнеса. Бихте могли да основе своя следващия тегло, изкачва се на чист мит. Steen Ольсен, в Аагаарда, Фаузи kady, Горан Tufekovic, Жулиен верней, л. Йенс Олесен, Шарлот Suetta и Майкъл KjæR1. Креатин увеличава растежа на сателити клетки и myonuclei Брой в скелетните мускули на човека, предизвикани от силовите тренировки. 2006, дой:10.1113/jphysiol.

2006.

107359. На 1 юни 2006 г.
в списание физиология, 573, 525-534.